HYDROMAX - najprodavaniji proizvod za muško zdravlje!

newsletter prijava
 

Zdrav penis
za cijeli život!

Tvrđe i dulje erekcije
u samo par minuta!

Hydromax Xtreme

Naruči odmah!

Uvjeti poslovanja

 

1. Narudžba

Nakon izvršenja narudžbe u roku 24 sata dobit ćete potvrdu narudžbe emailom ili sms-om na vaš mobilni telefon. Ako želite promijeniti narudžbu ili odustati od nje, kontaktirajte nas u roku 2 sata od kada ste primili potvrdu narudžbe na info@hydromax.hr

Ako Kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između Kupca i Prodavatelja (Spletna Fuzija d.o.o.) sklopljen.

Prodavatelj je dužan u dogovorenom roku pošiljku zapakirati i poslati. Narudžbe zaprimljene do 13 sati radnim danom biti će poslane isti dan, a narudžbe zaprimljene subotom i neradnim danom biti će poslane poslan prvi slijedeći radni dan.

2. Dostava

Prodavatelj će dostaviti proizvod poštom u dogovorenom roku od 3 radna dana. Pošiljke dostavlja Hrvatska pošta. Pošiljke se dostavljaju uslugom Hpekspres-e-paket Hrvatske pošte u roku od 3 radna dana (u veće gradove i mjesta pošiljke najčešće stižu u roku jednog radnog dana).

E-paket je usluga Hrvatske pošte za brzu, sigurnu i diskretnu dostavu pošiljaka na području Republike Hrvatske. Vaša pošiljka biti će isporučena u roku od 24 do 48 sati od obavijesti o slanju vaše pošiljke u gradove/mjesta I. zone (Popis gradova I. zone), odnosno do 72 sata u gradove/mjesta izvan I. zone.

Kao način slanja možete odabrati dostavu pošiljke na vašu adresu ili na poštanski ured. Za pošiljke dostavljene na adresu, ukoliko poštar ne zatekne nikog, ostaviti će obavijest o prispijeću pošiljke koju u roku od 5 dana možete preuzeti u isporučnom poštanskom uredu.

Ukoliko ste za način slanja odabrali dostavu pošiljke na poštanski ured, a niste ostavili adresu, molimo obratite pozornost da na kućnu adresu nećete dobiti obavijest o prispijeću pošiljke već je potrebno otići na isporučni poštanski ured u vašem gradu/mjestu i na šalteru naglasiti da očekujete e-paket pošiljku s dostavom na poštanski ured. Pošiljke dostavljene na poštanske urede pristižu u isporučni poštanski ured u vašem gradu/mjestu, a u Zagrebu, Rijeci i Splitu na glavni poštanski ured i čekaju na preuzimanje 15 dana od dana prispijeća.

Kašnjenje pošiljki poslanih iz poslovnih prostorija u nadležnosti je Hrvatske pošte i izvan utjecaja Prodavatelja. Ukoliko ne primite pošiljku u roku od tri dana od kad ste primili obavijest (emailom ili sms-om) kontaktirajte nas.

3. Plaćanje

a. Uplatom na račun Prodavatelja: Spletna Fuzija d.o.o., Jurčkova cesta 234, 1001 Ljubljana, Slovenija; IBAN SI56 1010 0004 9631 694 (Intesa Sanpaolo) 2. Pošiljke će biti poslane nakon što sredstva budu vidljiva na računu Prodavatelja.

b. Pouzećem - plaćanje otkupne pošiljke prilikom preuzimanja.

4. Popusti

Prodavatelj snosi trošak poštarine. Sve cijene i popusti navedeni su u obrascu narudžbe.

5. Pravo na odustajanje od kupovine, reklamacije, jamstvo i povrat proizvoda

5a. Odustajanje od kupovine

Kupac može prema Zakonu o zaštiti potrošača jednostrano raskinuti ugovor o kupovini sklopljen putem interneta ili elektroničke pošte ne navodeći razloge raskida ugovora u roku od 14 dana od datuma primitka proizvoda/pošiljke.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora Kupac može ispuniti ovdje. Kupac može jednostrano raskinuti ugovor pisanim putem koristeći navedeni obrazac, slanjem poruke putem elektronske pošte na elektronsku adresu: info@hydromax.hr ili slanjem pisane obavijesti na adresu sjedišta Prodavatelja Jurčkova cesta 234, 1001 Ljubljana. Pisana obavijest mora sadržavati podatke o proizvodu koji se želi vratiti, kopiju izdanog računa za proizvode koji se vraćaju te broj računa Kupca za povrat novaca. Po raskida ugovora Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju, a Prodavatelj je dužan najkasnije u roku 30 dana od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora vratiti Kupcu cjelokupan iznos koji je Kupac do trenutka raskida platio na temelju ugovora umanjen za troškove dostave proizvoda. Vraćeni proizvod za koji se traži povrat uplaćenog iznosa mora biti nekorišten, neoštećen i u originalnom pakiranju sa priloženom kopijom ili originalom računa. Prodavatelj nije dužan primiti otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne odgovaraju Prodavateljevim uvjetima poslovanja.

U slučaju jednostranog raskida ugovora Prodavatelj će postupiti prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno što se tiče materijalnih nedostataka prema Zakonu o obveznim odnosima. Povrat uplaćenog iznosa Prodavatelj će izvršiti nakon što vraćeni proizvodi budu zaprimljeni. Povrat proizvoda potrebno je izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana pisane obavijesti o jednostranom raskidu ugovora.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača pisani prigovor i pisana primjedba na kupljene proizvode može se predati:
a) poštom na adresu Spletna Fuzija d.o.o., Jurčkova cesta 234, 1001 Ljubljana, Slovenija,
b) elektroničkom poštom na info@hydromax.hr i/ili info@spletnafuzija.si

Sve reklamacije i pritužbe primljene na adresu elektronske pošte Prodavatelja info@hydromax.hr ili na adresu sjedišta tvrtke Spletna Fuzija d.o.o., Jurčkova cesta 234, 1001 Ljubljana, Slovenija, bit će obrađene u roku jednog radnog dana.

5b. Reklamacije za krivo isporučen ili oštećen proizvod

Pogrešno isporučen proizvod ili oštećenje nastalo prilikom dostave proizvoda Kupac je dužan prijaviti najkasnije u roku od 2 dana od primitka robe. Proizvod će biti zamjenjen u najkraćem mogućem roku.

5c. Jamstvo

Prodavatelj nudi jamstvo u trajanju od 6 mjeseci na zamjenu proizvoda za isti ili sličan artikl ukoliko isti ne funkcionira ispravno ili je prestao raditi. Kupac je obvezan pisanim putem obavijestiti Prodavatelja o reklamaciji s opisom poteškoća u funkcioniranju proizvoda te reklamacijskom zahtjevu priložiti presliku ili original računa. U slučaju nemogućnosti zamjene proizvoda Prodavatelj će Kupcu vratiti novac u vrijednosti artikla umanjen za poštanske i manipulativne troškove. Jamstvo se ne priznaje ako se kupac ne pridržava uputa za upotrebu, u slučaju mehaničkih oštećenja izazvanih nebrižljivim postupanjem s proizvodom ili neodržavanjem, oštećenjima uzrokovanim čišćenjem neodgovarajućim sredstvima te oštećenjima i kvarovima nastalim kao posljedica više sile (poplave, požara i slično)

6. Cijene

Cijena proizvoda je cijena navedena na internetskoj stranici u trenutku predaje narudžbe. Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena te u tom slučaju dužan pismeno ili usmeno obavijestiti Kupca i ponuditi mu mogućnost promjene ili odustajanje od narudžbe. U sve cijene navedene na internetskoj stranici uračunat je PDV u iznosu od 25%.

7. Zaštita osobnih podataka

Prodavatelj se obavezuje trajno čuvati i štititi sve osobne podatke Kupca. Prodavatelj će osobne podatke iskoristiti samo za slanje naručene pošiljke (slanje informativnog materijala, ponuda i računa) te ostalu potrebnu komunikaciju. Korisnikovi podaci neće biti ni u kom slučaju dati na uvid neovlaštenim osobama.

U slučaju novosti primit ćete na svoju email-adresu obavijest s novostima. Ukoliko se s tim ne slažete, molimo da nas obavjestite.

8. Izjava o ograničenju odgovornosti

Prodavatelj ne može preuzeti materijalnu ili moralnu odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica. Stranica je namjenjena osobama starijim od 18 godina, samo punoljetne osobe mogu obaviti kupnju.

Informacije na ovoj stranici odnose se na specifikaciju proizvoda koju je osigurao proizvođač te očekivane rezultate primjene za korisnike. Prodavatelj ne može dati jamstvo jednakog djelovanja na sve korisnike budući da je svako tijelo drugačije pa tako učinkovitost proizvoda i trajanje djelovanja može varirati od osobe do osobe. Proizvod ne mora jednako učinkovito djelovati na svakog kao što je prema izjavama djelovao kod primjene nekih korisnika. Proizvod nije namijenjen za dijagnostiku, liječenje ili prevenciju bolesti, u slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema, prije upotrebe savjetujte se sa svojim liječnikom.

Upravitelj trgovine
Spletna Fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1001 Ljubljana

Telefon: 091 950 54 94
Email: info@hydromax.hr

IBAN: SI56 1010 0004 9631 694 (Intesa Sanpaolo)