HYDROMAX - najprodavaniji proizvod za muško zdravlje!

newsletter prijava
 

Zdrav penis
za cijeli život!

Tvrđe i dulje erekcije
u samo par minuta!

Hydromax Xtreme

Naruči odmah!

Česta pitanja

Ovdje smo skupili pitanja, koja nam korisnici često postavljaju o Hydromaxu. Ukoliko odgovor na vaše pitanje ne nađete ovdje, kontaktirajte nas telefonski na 091 950 54 94 ili na e-mail info@hydromax.hr, rado ćemo vam pomoći.

Što je Hydromax?

Hydromax je vodena erekcijska pumpa, namijenjena prevenciji muškog spolnog zdravlja, možemo ga upotrebljavati i kao pomoć u liječenju postojećih problema sa erekcijom i veličinom penisa.

Kako Hydromax djeluje?

Hydromax podtlakom puni tkivo penisa (širi žile, povećava prokrvljenost). Pomoću Hydromaxa penis se puni sa približno 30% više krvi nego u normalnoj erekciji. To uzrokuje temeljito »provjetravanje« penisa. Štetni toksini se izluče, što omogućuje zdrave erekcije. Redovitom upotrebom penis se mikrodeformacijama u tkivu i procesu obnavljanja polako povećava i ojačava. Postupak upotrebe Hydromaxa možete zamisliti kao fitnes za penis. Time će vaše erekcije postati dulje i čvršće.

Kome je Hydromax namijenjen?

Hydromax je namijenjen svim muškarcima, jer redovita upotreba uspješno štiti od rane pojave erektilne disfunkcije. Hydromax mogu upotrebljavati i muškarci koji su se već sreli sa blažim oblicima erektilne disfunkcije ili Peyronijeve bolesti (zakrivljenost penisa) jer upotreba može samo pozitivno djelovati na liječenje obiju smetnji. Uz to Hydromax ima pozitivan učinak na:

 • sprječavanje preuranjene ejakulacije
 • povećanje penisa
 • tvrđe i dulje erekcije

Kaliko često ga trebam upotrebljavati?

Preporučamo 10-15 minutno upotrebu dnevno odnosno barem 3 puta tjedno. Za najbolje rezultate preporučamo vježbu 5 do 6-puta tjedno.

Kako se Hydromax upotrebljava?

Upotreba u kadi

 1. Kadu napunite vodom tako da vam razina vode doseže barem struk.
 2. Napunite vodenu pumpu Hydromax vodom iz kade i stavite penis u nju. Testisi neka vam budu izvan pumpe.
 3. Više puta pritisnite Hydromax prema tijelu (zapumpajte) kako bi nastao podtlak. Osjetit ćete kako se pritisak povećava. Suvišna voda će isteći kroz ventil na vrhu pumpe.
 4. Kada ne možete više pumpati znači da je postignut maksimalan tlak u pumpi. Opustite se i pustite da Hydromax djeluje 5 minuta. Nakon 5 minuta popustite ventil i ponovite vježbu još dvaput.
 5. Ukoliko vam se tlak čini prejak popustite ga na ventilu koji je na vrhu spravice.
 6. Na kraju ustanite i pogledajte rezultate . Nećete biti razočarani.
 7. Preporučamo da Hydromax upotrebljavate barem 3x tjedno. Za postizanje najboljih rezultata preporučamo 5-6 puta tjedno upotrebljavati pumpu Hydromax. Ne upotrebljavajte ga više od jednom dnevno

Upotreba pod tušem

 1. Prvo opustite penis i testise tuširanjem toplom vodom.
 2. Hydromax napunite vodom, zadržite dno spravice kako voda ne bi otekla.
 3. Penis stavite u Hydromax i povucite ga k sebi da stvorite vakuum.
 4. Ponovite 3x po 5 minuta.

 

Je li Hydromax primjeren sportašima?

Da, sportašima preporučamo redovitu upotrebu vodene erekcijske pumpe Hydromax jer sportaši spadaju u rizičnu skupinu. U povećanoj fizičkoj aktivnosti krv se povlači iz penisa u mišiće. Redovitom vježbom se u penisu nakupljaju različiti toksini koji negativno utječu na tkivo penisa, što može biti uzrokom smetnji ili nemogućnosti postizanja erekcije. Sportašima preporučujemo upotrebu Hydromaxa jer potiče prokrvljenost tkiva penisa i time ga čisti od nakupljenih toksina i to sa samo 15 minuta dnevno možemo postići rezultat za koji tijelu treba 5-6 sati.

Koje su glavne prednosti pumpe Hydromax?

Hydromax ima brojne prednosti, neke od njih su sljedeće:

 • poboljšava spolno zdravlje muškaraca
 • djeluje preventivno protiv erektilne disfunkcije i impotencije
 • pospješuje tvrđe i dulje erekcije
 • omogoćava intenzivnije orgazme
 • ima pozitivne učinke pri uklanjanju preuranjene ejakulacije
 • obzirom na na kvalitetu proizvoda i brojna istraživanja kupovina je povoljna
 • vaš penis će biti zdraviji, tvrđi i veći
 • rezultati su vidljivi odmah
 • nudi diskretnu i sigurnu uporabu
 • dovoljno je već 15 minuta uporabe dnevno

Hoće li se moj penis upotrebom Hydromaxa povećati?

Da, povećanje penisa je ovisno o intenzivnosti vježbanja i razlikuje se od korisnika do korisnika. Prvi rezultati su vidljivi već nekon par minuta upotrebe i traju do 24 sata, do dugotrajnog povećanja penisa dolazi samo redovitom upotrebom (barem par tjedana).

Hydromax mi je postao premalen, što da radim?

Prvo vam želimo čestitati na tome! Veseli nas da ste zadovoljni sa proizvodom i u potrazi ste za većom pumpom. Za korisnike većih proporcija i za one koji su trenutni Hydromax X30 prerasli, na tržište je stigla veća verzija Hydromaxa, Hydromax X40, potražite ga na poveznici - Hydromax Narudžbe

Je li Hydromax siguran za upotrebu?

Da, pravilnom upotrebom Hydromax je potpuno siguran za upotrebu.

Izaziva li Hydromax neke nuspojave?

Pravilnom upotrebom Hydromax ne izaziva nuspojave, osim naravno povećenog zadovoljstva vas i vaše partnerice. Prekomjernom upotrebom se na području penisa mogu pojaviti modrice, koje se doduše brzo povuku, ali bez obzira na to ne savjetujemo upotrebu dulju od preporučene. Ukoliko se pojave modrice preporučamo da smanjite intenzivnost vježbanja (vrijeme i snagu), kasnije postepeno povisujte snagu podtlaka i/ili vrijeme upotrebe.

Mogu li upotrebljavati Hydromax ako sam obrezan?

Da.

Kako mi garantirate diskretnost i anonimnost?

Diskretnost naših kupaca nam je prioritet. Pumpu Hydromax primit ćete u neoznačenom paketu, tako da nitko neće saznati što je u paketu. Po želji vam pošiljku možemo poslati i na »poštu«, što znači da pošiljku preuzimate u poštanskom uredu na šalteru, a na kućnu adresu vam ne stigne nikakva obavijest.

Niste mi odgovorili na sva pitanja, kamo se mogu obratiti za savjet?

Pošljite nam e-mail na info@hydromax.hr ili nas nazovite na 091 950 54 94 radnim danom od 9h do 16h.

Što kažu korisnici? Pročitajte njihova iskustva! >>

Hydromax je najbolja pumpa za penis koju sam do sada probao. Probao sam doslovce sve i pouzdano mogu reći da sam s Hydromaxom u 2 mjeseca jako povećao svoj penis, što nisam doživio kod niti jedne druge pumpe. NEVJEROJATNO! više

Alen
 

Vaša služba za korisnike je super! prilično sam ostao iznenađen jer ste na moja pitanja u mailovima odgovarali maltene odmah! Proizvod sam dobio za 2 dana, hvala za ažurnost. više

Benjamin
Šaljemo vam neoznačen i diskretan paket. Nudimo mogućnost slanja na poštu.
Želim poboljšati svoju spolnu moć ODMAH!