HYDROMAX - najprodavaniji proizvod za muško zdravlje!

newsletter prijava
 

Zdrav penis
za cijeli život!

Tvrđe i dulje erekcije
u samo par minuta!

Hydromax Xtreme

Naruči odmah!

Kako djeluje Hydromax?

Hydromax je vodena erekcijska pumpa, koja unutar komore u koju stavljamo penis, djeluje na principu podtlaka. Podtlak širi žile, povećava prokrvljenost i time pomaže krvlju ispuniti penisno tkivo. Redovita upotreba pumpe Hydromax ima dugoročne pozitivne učinke, kao što su:

 • Lučenje toksina
  Toksini se zbog slabe prokrvljenosti nakupljaju u tkivu penisa dok je on u opuštenom stanju, bolja cirkulacija potiče njihovo lučenje.
 • Produljenje trajanja spolnog odnosa
  Osjetljivost penisa se smanjuje i tako pomaže pri spriječavanju preuranjene ejakulacije.
 • Ublažavanje simptoma Peyronijeve bolesti (bolno zakrivljenje penisa).
  Hydromax može pozitivno utjecati na posljedice Peyronijeve bolesti odnosno bolno zakrivljenog penisa, prije svega spriječava daljnje zakrivljenje penisa.
 • Spriječavanje ili uklanjanje impotencije Prokrvljenost penisa se upotrebom Hydromaxa povećava. Redovitom upotrebom spriječava se nastanak impotencije, u nekim slučajevima korisnici su čak uspjeli riješiti ozbiljne erektilne smetnje.
 • Povećanje penisa Bolja prokrvljenost erektilnog tkiva uzrokuje tvorbu novih stanica, čime se postepeno povećava kapacitet penisa i mogućnost zadržavanja erekcije.

Preporučamo ga i sportašima jer je njihov penis zbog povećane aktivnosti slabije prokrvljen i time još više izložen štetnim utjecajima.

 

 

Penis je sastavljen iz dva kavernozna tkiva (corpora cavernosa) s gornje strane i jednog spužvastog tkiva ( corpus spongiosum) koje obavija mokraćnu cijev s donje strane. Podtlak koji stvaramo upotrebom Hydromax pumpe utječe na prokrvljenost šupljikavih tkiva što vodi do mikrooštećenja u tkivu koje u procesu obnavljanja nadomještaju nove stanice. Na taj se način tkivo obnavlja, penis je zdraviji i veći. Krv koja se nakupi u erektilnom tijelu odnosi štetne toksine iz tijela penisa koji mogu slabiti tkivo.


Imate pitanje? Odgovor potražite ovdje! >>

Ovo je samo kratki mail zahvalnosti onima koji su ovo izumili, jer mi je ovaj izum promijenio život. Imam 54 godine i zadnje dvije godine prije nego što sam počeo upotrebljavati Hydromax imao sam ozbiljne muške probleme. Nakon tri dana upotrebe moja je erekcija tvrđa i nemam problema sa održavanjem erekcije. Veličina mog penisa me nikada nije zabrinjavala, iako je povećanje u svakom slučaju dobrodošlo. To da na licu svoje žene opet vidim sreću je neprocjenjivo.više

Dejan
 

Partneru sam kupila Hydromax. Rado ga skupa upotrebljavamo u kupaoni i u spavaćoj sobi i primjetili smo nevjerojatnu razliku od kada ga imamo, čvršća erekcija, veći libido i drugačija veličina. Obožavamo ga!

Alenka & Branimir
Šaljemo vam neoznačen i diskretan paket. Nudimo mogućnost slanja na poštu.
Želim poboljšati svoju spolnu moć ODMAH!